
شیوه های کلاهبرداری در ایردراپ ها
در این مطلب قصد داریم بررسی کنیم که چه را ه هایی برای تشخیص ایردراپ های کلاهبرداری وجود دارد که آن ها را بشناسید و با خیالی راحت به انجام یک ایردراپ بپردازید.
- کلاهبرداری جمع آوری اطلاعات :
این یکی از رایج ترین انواع کلاهبرداری ایردراپ است. معمولاً کلاهبرداران کاربران را فریب می دهند تا اطلاعات آنها مانند اطلاعات رسانه های اجتماعی، آدرس ایمیل و آدرس کیف پول خود را ارائه دهند. سپس اطلاعات یا به شخص ثالث فروخته می شود یا برای فیشینگ استفاده می شود.
بزرگترین سرنخ مبنی بر اینکه کلاهبرداری در جریان است، زمانی است که از شما خواسته میشود رمزارز را به آدرسی ارسال کنید تا کیف پول خود را تأیید کنید تا چندین برابر بیشتر رمز ارز دریافت کنید یا به سایتی که این کار را انجام میدهد ارجاع دهید. متأسفانه، اگر رمزارز ارسال کرده باشید، احتمالاً برای همیشه از بین رفته است و هرگز بازیابی نمی شود. در این مرحله، به دلیل ماهیت جهانی ارزهای دیجیتال، هیچ مرجع مرکزی وجود ندارد که بتواند به شما در بازیابی رمزارزتان کمک کند. تلاش برای بازیابی آنچه ارسال کردهاید، نبردی است که احتمالاً زمان، انرژی و شاید پول بیشتری را هدر میدهید و در نهایت چیزی برای نشان دادن آن وجود ندارد.
توجه: برخی ایردراپها از کاربران میخواهند که رمزارز را به عنوان بخشی از فروش ارز، توکن یا عرضه اولیه توکن ارسال کنند. این بدان معنا نیست که آنها در حال اجرای یک کلاهبرداری هستند. این ممکن است فعالیت قانونی باشد که تنها بخشی از تلاش برای معرفی یک ارز دیجیتال جدید به اکوسیستم است. شما هرگز نیازی به ارسال کریپتو برای ایردراپهای معتبر ندارید، بنابراین با خیال راحت این پیامها را به طور کامل نادیده بگیرید یا در مورد ارز دیجیتال تحقیق کنید و بفهمید که آیا میخواهید از پیشنهاد سرمایهگذاری در آن ارز دیجیتال استفاده کنید یا خیر.
- اقدامات خیلی آسان در رسانه های اجتماعی
زمانی که تنها کاری که از شما خواسته می شود این است که تلگرام را دنبال کنید یا از شما خواسته نشود اطلاعات نمایه اجتماعی خود را ارائه دهید، احساس می کنید مبهم به نظر می رسد. مثل اینکه ایردراپ ها هدف نهایی نیست.اما فقط وسوسه ای است که شما را در تیررس آنها قرار دهد تا بتوانند دام خود را راه بیندازند و سعی کنند شما را وادار کنند که برای آنها رمز ارز ارسال کنید.
- حسابهای شبکه اجتماعی که رسمی به نظر نمیرسند
(مثلاً پروفایلهای اجتماعی که به یک سایت آموزنده با اطلاعات بیشتر در مورد ارز دیجیتال لینک نمیدهند، نامهای پروفایل اجتماعی که حرفهای نیستند یا به زیرخط یا اعداد ختم میشوند، یا حساب هایی که برای اطلاع رسانی بیشتر در مورد پروژه یا هر چیزی که مرتبط با سایت اصلی به رسانه های اجتماعی متصل می کنند متفاوت هستند، ارجاع می دهد)
- سایتهایی که ظاهری ساده یا غیرعادی دارند
(مثلاً کاغذهای سفیدی که جزئیات فنی کمی دارند، سایتهایی که بسیار ساده هستند و پیوندهایی دارند که کار نمیکنند، سایتهایی با پیوندهایی که شما را به دامنه دیگری میبرد)
توجه: متأسفانه برخی از پروژههای رمزنگاری واقعاً نوپا دارای سایتهایی هستند. و رسانه های اجتماعی که ناقص به نظر می رسند. بنابراین مانند موارد دیگر، این نیز باید به عنوان بخشی از کل تصویر ارزیابی شود.
- سایتهایی که از شما میخواهند اجازه دهید، توکنهای نامرتبط را از کیف پول شما خرج کنند. این یک کلاهبرداری متداول selfdrop است.